vitamíny
kurníky

Bubnová šklbačka na kolieskach 50 cm

Kód tovaru: ZI-GRM1100
Hmotnosť: 37 kg

ČASOVO OBMEDZENÁ AKCIA

Nerezová bubnová šklbačka na hydinu, max. 6kg, doba šklbania 15 sekúnd, Ø bubna 50 cm, 111 ks šklbacích prstov, príkon 1000W. Úplný popis
Skladom
470,79 €

Bubnová šklbačka na kolieskach 50 cm

Nerezová bubnová šklbačka hydiny, kapacita pre 2 kusy sliepok, max 6 kg, oplachovací kruh na zmývanie peria, bezúdržbový motor s výkonom 1000W, rýchlosť 300 ot./min, 111 ks šklbacích prstov, jednoduché a rýchle čistenie, gumové kolesá s guličkový výška bubna 420mm x Ø bubna 500mm Ø otvoru bubna 350mm, rozmery šklbačky: 780x680x915mm. pred šklbaním dôkladne spariť. Odporúčame teda odstrániť hlavu a vložiť porazenú hydinu na niekoľko minút do slaného vodného kúpeľa s teplotou 30-50 °C a až následne ohriať na 75 °C. Soľ, ktorá obsahuje slaný kúpeľ a horúca voda použitá na vlhčenie pri celom procese šklbania ochráni kožu pred nežiaducim potrhaním.

Vhodná pre:

Kurčatá a sliepky, holúbky alebo prepelice.

Oplachová technológia pre ešte efektívnejšie ošklbanie

Táto nerezová šklbačka obsahuje oplachový kruh pod horným okrajom. Obsluha šklbačky sa tak stáva ešte jednoduchšou a Vy nemusíte počas šklbania stáť pri šklbačke a oplachovať perie. Môžete tak vykonávať iné činnosti, alebo si predpripraviť ďalšiu hydinu na šklbanie, zatiaľ čo oplachový systém šklbačky urobí prácu za Vás. Oplachovanie počas šklbania nielenže zbaví šklbanú hydinu nečistôt, ale tiež zefektívňuje celé šklbanie, predchádza sa potrhaniu kože a mokré perie sa lepšie ošklbe. Jednoducho pripojíte hadicu na ventil šklbačky, pustíte vodu a môžete šklbať.

Parametre šklbačky:

  • Materiál. Nerezová oceľ.
  • Rozmer. 56 x 56 x 52 cm.
  • Hmotnosť. 37 kg.
  • Príkon. 1000 W.
  • Doba šklbania. 15 sekúnd.
  • Množstvo šklbacích prstov. 111 ks.
  • Maximálna hmotnosť hydiny. 6 kg.
  • Záruka. Dva roky.

Čistenie a údržba rýchlo a jednoducho

Nerezová šklbačka sa dá ľahko rozložiť a jednoducho vyčistiť na ďalšie šklbanie, alebo na uskladnenie na ďalšiu sezónu. Povolením klipsov zložíte bubon šklbačky, ktorý môžete prúdom vody vystriekať a následne ho môžete vydezinfikovať vhodnými prípravkami. Konštrukcia šklbačky je navrhnutá pre jednoduché rozobranie, aby sa čistenie a údržba ešte viac uľahčila a vy tak môžete šklbať zakaždým v čistej šklbačke. Zároveň nerezová potravinárska oceľ, z ktorej je šklbačka vyrobená, predchádza množeniu baktérií.


Novinky a akcie zasielame zdarma

Postup ako prípadne zrušiť odber noviniek nájdete v každom zaslanom e-mailu.